Despre noi

Despre Bobocel Villa

Ospitalitatea noastră te poartă într-o călătorie autentică în Delta Dunării, unde vei descoperi combinația perfectă dintre relaxarea în Delta sălbatică și facilitățile elegante oferite de Bobocel Villa. Pentru noi este important să ai o experiență de neuitat și de aceea, ne dorim să-ți punem la dispoziție confortul la standarde înalte.

De asemenea, aici găsești locul ideal pentru pescuit și plimbări cu barca, unde peisajul oferă un spectacol minunat de floră și faună, dar și o plajă sălbatică cu o întindere de 20 km.

De ce vei iubi Bobocel Villa

Cazare

Oferim cazare modernă cu design nou și atemporal, 10 camere luminoase de 2 tipuri: Deluxe Family și Deluxe Double. Toate sunt pregătite pentru a se transforma în amintirile tale de vacanță.

Experiență captivantă

Bobocel Villa din Delta Dunării îți oferă o desfătare pentru minte și un festin pentru simțuri! Te așteptăm să te lași captivat de un loc în care trebuie să ajungi măcar o dată!

Confort

Experimentează o combinație perfectă între aventură și natură, îmbinate cu relaxarea și confortul oferite de o locație unică.

Locație specială

Locația noastră, situată în satul pescăresc Sf. Gheorghe, locul unde Dunărea întâlnește Marea Neagră, te așteaptă cu vederi panoramice uimitoare, curte proprie, oaze de liniște, design modern, intimitate.