BOBOCEL VILLA SRL, denumită generic în cele ce urmează ca și BOBOCEL VILLA, în calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.bobocel-villa.ro respectă caracterul privat și securitatea informației furnizate de către dumneavoastră atunci când utilizați acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop în care a creat și aplică prezenta Politică de confidențialitate.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de utilizare și Politicii de confidențialitate, implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă întreaga ințelegere (contractul) dintre părți.

BOBOCEL VILLA își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul website-ului www.bobocel-villa.ro, precum și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitați periodic aceasta secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

În cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denotă genul masculin includ femininul, și cuvintele care denotă genul feminin includ masculinul.

DEFINIȚII

  • date cu caracter personal – orice informații referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă; o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un număr de identificare ori la unul sau la mai mulți factori specifici identității sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
  • prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terți prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ștergerea sau distrugerea;
  • stocarea – păstrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
  • sistem de evidență a datelor cu caracter personal – orice structură organizată de date cu caracter personal, accesibilă potrivit unor criterii determinate, indiferent dacă această structură este organizată în mod centralizat ori descentralizat sau este repartizată după criterii funcționale ori geografice;
  • operator – orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, care stabilește scopul și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
  • terț – orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, alta decât persoană vizată, operatorul ori persoană împuternicită sau persoanele care, sub autoritatea directă a operatorului sau a persoanei împuternicite, sunt autorizate sa prelucreze date;
  • destinatar – orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, căreia îi sunt dezvăluite date, indiferent dacă este sau nu terț; autoritățile publice cărora li se comunică date în cadrul unei competențe speciale de anchetă nu vor fi considerate destinatari;
  • date anonime – date care, datorită originii sau modalității specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoană identificată sau identificabilă;
  • date de tip “business contact” – date care includ numele, funcția, adresa de business, numărul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizații, in această calitate. Datele tip “business contact” nu intră în categoria datelor cu caracter personal;
  • date statistice – date care au fost obținute ca urmare a prelucrării de către operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane și sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice și/sau de informare, promovare.

COLECTAREA DE DATE CU CARACTER PERSONAL

BOBOCEL VILLA poate colecta de la dumneavoastră date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastră și dacă ni le furnizați voluntar.

Formularul de comandă prezentat pe site-ul www.bobocel-villa.ro cere informații prin care puteți fi identificat sau prin care vă putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip “business contact”.

FOLOSIM DATELE CU CARACTER PERSONAL COLECTATE ÎN URMĂTOARELE SCOPURI:

Pentru confirmarea cererii Dvs de ofertă
Pentru a vă anunța actualizările ofertelor, ofertele speciale, informații actualizate și alte servicii noi oferite
Pentru a livra servicii precum buletinele de știri, evenimentele sau produsele pe care le-ați cerut sau achiziționat.
Pentru a ne ajuta sa creăm și să publicăm conținutul cel mai relevant pentru dvs.
Pentru a asigura accesul la secțiuni cu acces limitat ale site-ului. BOBOCEL VILLA colectează informații și le prelucrează în date statistice despre ce pagini accesați în interiorul Site-urilor, inclusiv adresa IP de la care Site-ul este vizitat. BOBOCEL VILLA poate folosi în cadrul Site-urilor cookies, stocând temporar date cu caracter personal în următoarele scopuri:
Pentru a îmbunătăți securitatea accesului.
Pentru a îmbunătăți uzabilitatea și a vă furniza un serviciu cât mai bun.
În diferite secțiuni din Site se găsesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastră de email este folosită pentru a vă trimite un răspuns și mesajul dumneavoastră este reținut pentru referințe viitoare în cazul în care decideți sa ne contactați din nou. Adresa dumneavoastră de e-mail și numele furnizat intră în categoria datelor tip “business contact” iar BOBOCEL VILLA le va putea utiliza, inclusiv în a le furniza unor terți, având acceptul dumneavoastră.

BOBOCEL VILLA poate dezvălui datele cu caracter personal către terți dacă acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de bună credință în care aceste acțiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) protejarea și apărarea drepturilor de proprietate ale BOBOCEL VILLA și ale site-urilor sale web, sau (c) acționarea în circumstanțe de urgență pentru protejarea siguranței personale a angajaților, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

Atunci când suntem solicitați să furnizăm date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvăluite doar acele date necesare îndeplinirii obiectului solicitării.

BOBOCEL VILLA nu vinde, schimbă sau închiriază date cu caracter personal către terți.

UTILIZAREA DATELOR STATISTICE ȘI DATELOR ANONIME

BOBOCEL VILLA poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate în urma prelucrării în calitatea sa de operator în următoarele scopuri:

realizării de analize/rapoarte;
realizării de informări;
publicării, promovării, ofertării produselor/serviciilor oferite de către BOBOCEL VILLA .
Legături externe

Site-urile pot conține legături spre alte website-uri, în afara controlului BOBOCEL VILLA , website-uri care credem ca le veți găsi utile. Dacă accesați aceste linkuri veți accesa/vizita website-uri care pot avea o politică de confidențialitate diferită de BOBOCEL VILLA .

MINORI

BOBOCEL VILLA nu vinde produse și/sau servicii care să fie cumpărate de către minori. BOBOCEL VILLA poate vinde sau încasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achiziționate de către un adult. Dacă sunteți minor și accesați un Site o puteți face doar dacă sunteți sub supravegherea unui părinte sau a tutorelui legal.

IMPUNEREA ACESTEI POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE

Daca aveți intrebări legate Politica de Confidențialitate sau doriți să fiți informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de către BOBOCEL VILLA și care vă privesc direct, vă rugăm să ne contactați.

TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE

Vă rugăm să accesați și secțiunea Termeni și condiții de utilizare care se aplică de asemenea accesului/vizitei dumneavoastră pe Site.

LEGISLAȚIE

Politica de confidențialitate se supune legislației române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul BOBOCEL VILLA.

Vă mulțumim că vizitați acest website. Sperăm ca veți fi încântați să aflați mai multe despre BOBOCEL VILLA și produsele noastre.

Prin această “Politică de confidențialitate” ne angajăm să furnizăm utilizatorilor informații clare și complete despre datele pe care le colectăm prin intermediul domeniului web www.bobocel-villa.ro și despre modul în care aceste date sunt stocate și folosite de către compania noastră, dar și de către partenerii noștri (rețele de publicitate). “Politică de confidențialitate” explică, de asemenea, modul în care utilizatorul poate gestiona preferințele legate de navigarea pe Internet și politica de cookies.

BOBOCEL VILLA respectă dreptul la intimitate al persoanelor care vizitează site-ul nostru și comunică cu noi pe cale electronică. Am dezvoltat astfel această “Politică de confidențialite” cu scopul de a vă informa asupra modului în care www.bobocel-villa.ro colectează, folosește și procesează informațiile cu caracter personal.

Prin folosirea acestui site, sunteți de acord cu practicile descrise în această “Politică de Confidențialitate”. Dacă nu sunteți de acord cu această politică de confidențialitate, vă rugăm să nu utilizați acest site. Ne rezervăm dreptul de a face modificări la această politică de confidențialitate în orice moment. Orice modificări vor fi postate în această politică de confidențialitate, iar modificările se vor aplica pentru activități și informații colectate ulterior publicării. Vă încurajăm să revedeți periodic această politică de confidențialitate pentru a vă asigura ca sunteți informați cu privire la orice schimbări și la modul în care informațiile pot fi utilizate.

INFORMAȚII COLECTATE DE BOBOCEL-VILLA.RO

Pentru a realiza campanii publicitare mai apropiate de interesele dumneavoastră prin intermediul unor terțe părți, în speță rețeaua de publicitate Google, colectăm o adresa IP, paginile web vizitate, data și ora la care au fost vizualizate, cât și interacțiunea cu conținutul de pe acest domeniu web, respectiv www.bobocel-villa.ro. Tehnologiile folosite pentru a colecta aceste date sunt cookies.

CE SUNT COOKIE-URILE?

Un “Internet Cookie” (termen cunoscut și ca “browser cookie” sau “HTTP cookie” sau pur și simplu“cookie”) este un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de către un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) și este complet “pasiv” (nu conține programe software, viruși sau spyware și nu poate accesa informațiile de pe hard-disk-ul utilizatorului). Un cookie este format din 2 părți: numele și conținutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existență a unui cookie este determinată; tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul îl poate accesa din nou în momentul în care un utilizator se întoarce pe website-ul asociat webserverului. Datorită cookie-urilor, site-ul reține, pe o perioadă de timp, acțiunile și preferințele dumneavoastră (login, limbă, dimensiunea caracterelor și alte preferințe de afișare). Astfel nu mai trebuie sa le reintroduceți ori de câte ori reveniți la site sau navigați de pe o pagină pe alta.

CUM ȘI DE CE FOLOSIM COOKIE-URI?

Folosim cookies pentru a îmbunătăți utilizarea și funcționalitatea site-urilor noastre și pentru a întelege mai bine modul în care vizitatorii utilizează aceste site-uri, precum și serviciile oferite de către acestea. Stocarea de cookies pe calculatorul dumneavoastră ne oferă o modalitate ușoară și convenabilă pentru a personaliza sau a îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-urile noastre și pentru a face următoarea vizită mai plăcută.

CUM POT OPRI COOKIE-URILE?

Utilizatorii își pot configura browserul să respingă fișierele cookie. Dezactivarea și refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite secțiuni sau pagini ale site-ului impracticabile sau dificil de vizitat și folosit. Mai multe informații despre cookie-uri puteți găsi pe site-ul www.allaboutcookies.org sau http://www.youronlinechoices.com/ro.

E-MAIL MARKETING

În urma rezervărilor pe care vizitatorii le fac pe site-ul nostru prin modulul de rezervări, dar și prin intermediul tuturor formularelor de pe site, www.bobocel-villa.ro colectează adresele de email, însă le păstrează confidențialitatea, cu scopul de a vă trimite newslettere despre noutăți și oferte, oferind în același timp opțiunea de dezabonare prin intermediul fiecărui newsletter. Vă asigurăm că adresele de email folosite de dumneavoastră pe site nu vor fi înstrăinate către terțe părți.

Dacă BOBOCEL VILLA a obţinut în mod direct adresa de poștă electronică a unui client, cu ocazia vânzării catre acesta a unui produs sau serviciu, în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, BOBOCEL VILLA poate utiliza adresa respectivă, în scopul efectuării de comunicări comerciale referitoare la produse sau servicii similare, cu condiţia de a oferi în mod clar și expres clienților posibilitatea de a se opune printr-un mijloc simplu și gratuit unei asemenea utilizări, atât la obținerea adresei de poștă electronică, cât și cu ocazia fiecărui mesaj, în cazul în care clientul nu s-a opus inițial. Fiecare e-mail trimis de BOBOCEL VILLA va da de fiecare dată posibilitatea de a refuza în orice moment continuarea primirii unor e-mail-uri cu subiect de marketing.