BINE AȚI VENIT PE SITE-UL WWW.BOBOCEL-VILLA.RO

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și Condițiilor de utilizare, implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la aceștia și reprezintă întreaga înțelegere (contractul) dintre părți.

BOBOCEL VILLA SRL cu sediu în Bld 1 Mai nr 305, Berceni, Jud Ilfov , Nr.ord.Reg.Com.: J23/4005/7.10.2016, Cod de înreg. fiscală: RO36611439, Capital Social: 9400 RON, este proprietarul/administratorul website-ului www.bobocel-villa.ro

BOBOCEL VILLA SRL, denumită generic în cele ce urmează și Bobocel Villa, își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

1. INFORMAȚII PERSONALE

Utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin prin accesarea site-ului Bobocel Villa. Bobocel Villa nu poate fi făcută responsabilă pentru acțiunile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea datelor personale.

2. DREPTURILE UTILIZATORULUI

Bobocel Villa garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, fără acordul scris al Bobocel Villa.

3. SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele dumneavoastră personale vor putea fi utilizate de către Bobocel Villa pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), poștă sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii.

Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. Bobocel Villa se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client și Bobocel Villa.

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru.

Bobocel Villa se obligă sa respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastră trimisă la adresa Bobocel Villa, se obligă: sa rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date; să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

Bobocel Villa certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea neavând un caracter limitativ):

a. dreptul de a cere Bobocel Villa să vă confirme dacă prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

b. dreptul de a cere Bobocel Villa să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001;

c. dreptul de a cere Bobocel Villa să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

d. dreptul de a cere Bobocel Villal să înceteze expedierea de mesaje promoționale.
Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa rezervari@bobocel-villa.ro

În vederea eliminării riscului ca datele dumneavoastră să intre în posesia și să fie folosite abuziv de terțe persoane: Bobocel Villa garantează securitatea sistemelor informatice.

Informațiile privind datele cardului bancar (număr de card, data expirării etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele Bobocel Villa.

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONȚINUTUL SITE-ULUI BOBOCEL VILLA SAU DE A AFECTA PERFORMANȚELE SERVERULUI PE CARE RULEAZĂ SITE-UL, VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI ȘI VA PUNE ÎN MIȘCARE CERCETAREA PENALĂ ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.

4. COPYRIGHT

Întregul conținut al site-ului Bobocel Villa – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea BOBOCEL VILLA SRL și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul BOBOCEL VILLA SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

5. MOD DE LUCRU

Prin accesarea site-ului Bobocel Villa, folosirea, vizitarea, cumpărarea de servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate Bobocel Villa, comunicarea se realizează în mod electronic, considerându-se astfel că utilizatorul consimte primirea notificărilor de la Bobocel Villa în modalitate electronică, incluzând și comunicări prin e-mail sau prin anunțuri pe site.

Utilizatorul nu poate considera confirmată o rezervare decât după ce a primit confirmarea prin fax și/sau email de la Bobocel Villa.

6. PLATA SERVICIILOR

Plata serviciilor se poate efectua în avans prin ordin de plată sau la recepție la momentul prestării serviciilor de cazare in numerar, card bancar, card/voucher vacanță.

BOBOCEL VILLA SRL acceptă următoarele cărți de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard.

BOBOCEL VILLA SRL cât și Clientul își exprimă voința și acordul de implementare a facturării electronice, având la bază art. 155 alin. (28) din Legea nr 571/2003. Astfel, facturile vor fi trimise Clientului în format electronic, pe email.

Obligația Clientului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

7. TARIFE

Tarifele afișate în site sunt tarife de cazare pe cameră pe noapte, includ TVA dar nu includ alte eventuale taxe (ex: taxă hotelieră, ARBDD). Excepțiile sunt specificate clar pe site.

Tarifele noastre diferă în funcţie de tipul de camera pentru care optaţi, disponibilitate, zi, anotimp. Va rugăm să verificaţi tarifele şi ofertele pe care le oferim prin selectarea perioadei de rezervare dorită în secțiunea https://www.bobocel-villa.ro/rezervare/

Tarifele se pot schimba în orice moment. Majorările de tarife nu afectează rezervările deja confirmate. Reducerile de tarife pot afecta sau nu rezervările confirmate.

8. POLITICA DE REZERVARE
 • Rezervarea spațiilor și verificarea prețurilor de cazare se va face completând formularul de rezervare online ( https://www.bobocel-villa.ro/rezervare/ ), pe e-mail ( rezervari@bobocel-villa.ro ) sau telefonic ( +40 723 764 061 )
 • Program rezervări prin telefon: 08:00 – 20:00. Tel: +40 723 764 061
 • Comanda de rezervare va fi confirmată sau infirmată, în scris de către unitatea de cazare, în maxim 24 de ore;
 • Suplimentarea serviciilor de cazare comandate va constitui obiectul unei noi comenzi de rezervare;
 • Plata în avans este necesară pentru a avea garanția efectuării rezervării;
 • Efectuarea plății de către client a facturii are valoarea confirmării ferme a rezervării.
 • Neachitarea avansului în termenul scadent, duce la anularea rezervării.
 • Camerele se închiriază pentru minim 2 nopți;
 • Check in/check out: Ziua începe la ora 14:00, ora check-in și se termină la ora 11:00, ora check-out.
 • În momentul cazării, toți oaspeții au obligația, de a prezenta actul de identitate propriu și, după caz, al copiilor: cartea de identitate, pașaportul și, după caz, certificatul de naștere (în cazul copiilor), a voucher-ului (în cazul turiștilor cu sejurul comandat la o agenție de turism) și de a completa fișa de turist. Unitatea își rezervă dreptul de a nu caza oaspeții fără acte de identitate.
 • Dacă rezervarea nu a fost achitată parțial/integral, restul de plată/plata integrală a sejurului se face în momentul check-in-ului.
 • Alocarea camerelor se face în funcție de disponibilitatea unității de cazare din ziua check-in-ului. Din acest motiv nu putem garanta o anumită cameră, un anumit etaj, camere alăturate etc. Solicitările de acest gen sunt considerate preferințe ale turiștilor pe care încercăm să le satisfacem în limita disponibilităților, fiind exclusă garantarea.
9. POLITICĂ DE ANULARE ȘI RETUR
 • Efectuând o rezervare, acceptaţi şi sunteţi de acord cu condițiile de anulare / neprezentare şi cu alti termeni suplimentari menționați care se pot aplica rezervării sau pe durata sejurului dumneavoastră, inclusiv pentru serviciile executate şi produsele oferite de unitatea de cazare.
 • Rezervările se fac pentru un minim de 2 nopți, iar dacă se renunță la una din ele se vor achita ambele indiferent de motivul anulării.
 • Pentru a anula o rezervare fără penalizare se va comunica în scris cu minim 60 zile înainte de data începerii sejurului la adresa de email rezervari@bobocel-villa.ro.
 • În cazul anulării și rambursării plății avansului, vom percepe o taxă de manipulare de 30 lei, plus comisioanele procesatorului de plăți aferente serviciului prin care a fost plătită factura ( Plata în rate 5%, plata prin card/voucher vacanță 3%, plata card bancar 1,5% )
 • Pentru plățile efectuate cu card/voucher vacanță NU se poate returna suma plătită avans sau integral, indiferent de perioada in care se solicită.
 • Anularea unei rezervări ferme în mai puțin de 60 zile până la data începerii sejurului, atrage o penalitate echivalentă cu întreaga valoare a avansului deja achitat.
 • Contravaloarea serviciilor achitate va fi returnată în contul bancar din care s-a facut plata inițială în cel mult 30 de zile.
 • Neprezentarea reprezintă rezervarea confirmată și neanulată în urma căreia clientul nu a ajuns la unitatea de cazare la data stabilită. În cazul neprezentării clientului la unitatea de cazare până la ora 20:00 în ziua începerii sejurului, suma achitată în avans se reține integral si ne rezervam dreptul de a elibera camera/camerele pentru restul sejurului.
 • Politica unității este de a nu returna contravaloarea cazării în cazul plecării înainte de termenul de rezervare.
 • Dacă rezervarea nu este garantată printr-o plată sau un card de credit, iar sosirea nu se va efectua până la ora 20.00, ne rezervăm dreptul de a o anula;
10. CONDUITA TURIȘTILOR

Unitatea de cazare își rezervă dreptul de a-și selecta clientela în incintă, dependințele și spațiile de prestări servicii.

Turiștii vor respecta normele de conduită ale unității, precum și prevederile Legii nr. 61 / 1991 republicată cu modificările și completările ulterioare privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

În virtutea acestei prerogative, unitatea își rezervă dreptul de a refuza cazarea a clienților în stare de ebrietate, nepoliticoși sau turbulenți care prin atitudinea lor aduc atingere imaginii unității sau deranjează alți clienți ai unității.

De asemenea, în baza unei liste întocmite în funcție de antecedentele negative a unor turiști, unitatea își rezervă dreptul de a refuza o nouă cazare a turiștilor care în sejururi anterioare au dat dovadă de comportament inadecvat, necorespunzător și prin aceasta au creat un disconfort altor turiști ai unității de cazare, și/sau au adus prejudicii de orice natură unității de cazare. În situația în care din orice motiv acestor turiști li s-a efectuat o rezervare de sejur, unitatea va proceda la anularea sejurului și va înapoia sumele aferente cazării și a altor facilități (în situația în care s-au contractat) puse la dispoziție de unitate.

11. INFORMAȚII SUPLIMENTARE
 • NU ne asumăm responsabilitatea pentru copiii lăsați nesupravegheați în spațiile din incinta unității.
 • În camere nu există frigidere casnice, ci numai mici răcitoare, tip minibar, destinate exclusiv păstrării băuturilor specifice acestui tip de serviciu. Răcitoarele minibar nu sunt în măsură să pastreze alimente, cu atât mai mult nu pot asigura păstrarea alimentelor pentru sugari și copii.
 • Dacă sunt persoane care perturbă liniștea celorlalți oaspeți, în camerele de cazare sau spațiile comune, unitatea își rezervă dreptul de a evacua oaspeții respectivi.
 • Clientul este răspunzător față de unitatea de cazare pentru daunele provocate celorlalți clienți sau personalului, clădirilor, mobilierului și echipamentelor unitatii de cazare dacă greșeala / intenția le poate fi imputată.
 • Fumatul nu este permis în interior, doar în spațiile special amenajate de pe terase.
 • NU se admit animale de companie în cadrul unității.
 • Nu ne asumăm nici un fel de răspundere pentru obiectele uitate sau pierdute în unitatea de cazare.
12. INFORMAȚIILE INTRODUSE DE UTILIZATOR

Datele de rezervare ale utilizatorilor sunt confidențiale. La rezervare se transmit proprietății doar informațiile esențiale necesare efectuării rezervării. Datele personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Datele de rezervare trebuie completate cu atenție. Bobocel Villa poate anula fără avertisment rezervările efectuate pentru care se constată că au fost introduse date eronate. De asemenea, Bobocel Villa poate anula orice rezervare efectuată de către un utilizator care nu poate fi contactat telefonic în legătură cu rezervarea efectuată, dar nu și dacă utilizatorul respectiv a mai efectuat rezervări prin Bobocel Villa și acestea au fost onorate sau dacă serviciile rezervate au fost plătite în avans sau garantate cu carte de credit

13. LITIGII

Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpărarea serviciilor), utilizatorul se declară de acord asupra faptului ca legile române vor guverna ‘Termeni și condiții’ de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și societatea BOBOCEL VILLA SRL. În cazul unor eventuale conflicte între BOBOCEL VILLA SRL și utilizatori, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă. Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

14. DISPOZIȚII FINALE

Odată cu lansarea cererii de ofertă, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

Considerăm că orice persoană care beneficiază de serviciile unității noastre a luat cunoștință de termenii și condițiile mai sus menționate și le-a acceptat tacit.

Societatea BOBOCEL VILLA SRL își asumă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări ale site-ului Bobocel Villa, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens. Societatea BOBOCEL VILLA SRL nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site din orice cauză, inclusiv din cauza unor modificări, setări, etc., și nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legături de pe site-ul Bobocel Villa, indiferent de natura acestor legături. Pentru respectivele site-uri, răspunderea o poartă, integral, proprietarii site-urilor în cauză.